Mooi van Binnen

Onze veranderende wereld vraagt een andere visie op gezondheid, welzijn, geluk en welbevinden.

Mooi Van Binnen

Door het bereiken van mijn leeftijd met een tas vol levenservaringen en mijn werk als schoonheidsspecialiste, ben ik mij steeds bewuster geworden van het feit dat er meer is tussen hemel en aarde. De 1½ uur kwaliteit tijd met de cliënt in de salon zorgt voor prachtige gesprekken die kunnen helen. Dat is de kracht van het delen.

Ik ben in contact gekomen met inspirerende mensen en besloot een 4-jarige opleiding tot Essentie Therapeute te gaan volgen. Deze opleiding heb ik zomer 2019 afgerond en ga nu naast mijn salon graag aan de slag als Therapeut.

Wat mag je verwachten als je hiervoor bij mij langs wilt komen:

Ik luister ...

Naar klachten, verdriet, eenzaamheid of beslissingen die genomen mogen worden. Ik geloof in een samenwerking tussen lichaam en geest. Een hoofdpijn vertelt meer, net zoals rugklachten, de ziekte van Lyme, slapeloosheid of een burn-out. Natuurlijk kan je voor huidproblemen ook bij mij terecht.  De reguliere zorg kan daar soms geen oplossing voor bieden. Ik werk wel graag samen, dus ik vervang geen huisarts of specialist. Wij gaan samen kijken en luisteren wat het lichaam je wilt vertellen. In een rustige, veilige omgeving, met een paar sessies. Ik neem de tijd voor je.

Wees welkom.

Saskia de Valois

Behandelmethodes:

Ik werk samen met de natuur. Ik kan tinctuur samenstellingen maken die speciaal afgestemd zijn aan jouw behoeften. Dit geeft een ondersteuning in je proces en is voor iedereen geschikt, zelfs voor kinderen. Kan naast alle medicijnen gebruikt worden en bij elk gezondheidsprobleem. 

Ik werk ook graag met mijn handen. Hiervoor gebruik ik diverse technieken afgestemd op mijn intuïtie.

Soms komt een klacht voort uit een ervaring als kind of jongere die nu gaat tegenwerken. Denk aan angst voor spinnen, seksuele ervaringen, faalangst en examenvrees.

Wij maken contact met de ervaring en buigen deze om. Dan wordt je klacht jouw kracht.

Ik maak hierin graag samen met jou een keuze.

Als grote inspiratoren gebruik ik graag de kennis van:

Tarieven:

Openingstijden:

Woensdag en vrijdag : 9.00 uur – 17.00 uur | Telefonisch: 0512 360 883 | Mail: info@lavc.nl