Holistisch
schoonheidsspecialiste

“Saskia, naar voren komen!”. Schoorvoetend liep ik richting het schoolbord. 11 jaar, 5e klas, groene oogschaduw van de HEMA op mijn oogleden. Meester Baarda greep de spons en veegde de make-up zo van mijn gezicht. De beste man had niks dan goede bedoelingen, maar de passie voor schoonheidsverzorging en make-up kon hij niet uitwissen. Die liefde voor schoonheid, uiterlijk en innerlijk, heeft altijd de basis gevormd van wie ik ben en wat ik doe.

Holistische tschoonheidsspecialiste

Dat vertaalt zich naar de behandelingen die ik aanbied in de salon; gericht op ontspanning, een luisterend oor en een moment van welzijn voor jezelf. Iets waar we tegenwoordig in ons drukke bestaan allemaal behoefte aan hebben. Dat doe ik in de vorm van uitgebreide schoonheidsbehandelingen en holistische therapie, waarbij we bij dat laatste meer de diepte ingaan en ik je verder help met inzichten voor je algehele welzijn: lichaam en geest.

Schoonheidsbehandelingen

Volledige schoonheidsbehandelingen (90 minuten ontspannen) met twee prachtige merken uit mijn groothandel La Valois Cosmetique. Verzorging van de (gevoelige) huid en huidverbetering met hoogwaardige behandelingen, mogelijk aangevuld met rood licht therapie met een collageenlamp. Ik geef je tevens productadvies voor thuis, om het optimale uit je huidverzorging te halen. 

Holistische therapie

Holistische therapie richt zich op jou als geheel: lichaam en geest. Lichamelijke klachten kunnen een vertaling zijn van wat er in jou speelt, de thema’s waar je mee rond blijft lopen of die al spelen vanaf je jeugd. Psoriasis bijvoorbeeld – een verdikking op de huid – kan een schild vormen. Waar moet je tegen beschermd worden? Als holistisch therapeut stem ik mij volledig af op jou om te kunnen horen, zien en ervaren wat er bij jou speelt. Waar je aan mag werken om lichamelijke en/of geestelijke problemen op te ruimen. Ik geef je inzichten en kan je ondersteunen met onder andere energetische massage, spagyriek (druppeltjes) of een speciaal voor jou samengestelde Bach Bloesemremedie. Holistische therapie is een volwaardige therapie die raakvlakken heeft met mindfulness, psychotherapie, haptonomie, acupunctuur en osteopathie.

Vanuit deze twee specialismes kan ik jou optimaal helpen met huidproblemen. Maar je bent natuurlijk ook vrij om een keuze uit een van beiden te maken. Jij staat centraal.