schoonheidsspecialiste

“Saskia, naar voren komen!”. Schoorvoetend liep ik richting het schoolbord. 11 jaar, 5e klas, groene oogschaduw van de HEMA op mijn oogleden. Meester Baarda greep de spons en veegde de make-up zo van mijn gezicht. De beste man had niks dan goede bedoelingen, maar de passie voor schoonheidsverzorging en make-up kon hij niet uitwissen. Die liefde voor schoonheid, uiterlijk en innerlijk, heeft altijd de basis gevormd van wie ik ben en wat ik doe.

Schoonheidsspecialiste

Dat vertaalt zich naar de behandelingen die ik aanbied in de salon; gericht op ontspanning, een luisterend oor en een moment van welzijn voor jezelf. Iets waar we tegenwoordig in ons drukke bestaan allemaal behoefte aan hebben. Dat doe ik in de vorm van uitgebreide schoonheidsbehandelingen en holistische therapie, waarbij we bij dat laatste meer de diepte ingaan en ik je verder help met inzichten voor je algehele welzijn: lichaam en geest.

Schoonheidsbehandelingen

Volledige schoonheidsbehandelingen (90 minuten ontspannen) met twee prachtige merken uit mijn groothandel La Valois Cosmetique. Verzorging van de (gevoelige) huid en huidverbetering met hoogwaardige behandelingen, mogelijk aangevuld met rood licht therapie met een collageenlamp. Ik geef je tevens productadvies voor thuis, om het optimale uit je huidverzorging te halen.