Holistische therapie

Onze veranderende wereld vraagt een andere visie op gezondheid, welzijn, geluk en welbevinden.

Mooi Van Binnen

Door het bereiken van mijn leeftijd met een tas vol levenservaringen en mijn werk als schoonheidsspecialiste, ben ik mij steeds bewuster geworden van het feit dat er meer is tussen hemel en aarde. De 1½ uur kwaliteit tijd met de cliënt in de salon zorgt voor prachtige gesprekken die kunnen helen. Dat is de kracht van het delen.

Na het afronden van een 4 jarige HBO studie heb ik mij inmiddels ontwikkeld als coach. Ik luister en hoor achterliggende oorzaken van klachten die zich uiten in het lichaam. Als we de samenwerking tot stand brengen tussen lichaam en geest, ontstaat er balans. 

Wat mag je verwachten als je hiervoor bij mij langs wilt komen

Ik luister ...

Naar klachten, verdriet, eenzaamheid of beslissingen die genomen mogen worden. Ik geloof in een samenwerking tussen lichaam en geest. Een hoofdpijn vertelt meer, net zoals rugklachten, de ziekte van Lyme, slapeloosheid of een burn-out. Natuurlijk kan je voor huidproblemen ook bij mij terecht. De reguliere zorg kan daar soms geen oplossing voor bieden. Ik werk wel graag samen, dus ik vervang geen huisarts of specialist. Wij gaan samen kijken en luisteren wat het lichaam je wilt vertellen. In een rustige, veilige omgeving, met een paar sessies. Ik neem de tijd voor je.

Wees welkom.

Saskia de Valois

Behandelmethodes:

Ik werk samen met de natuur. Ik kan een tinctuur samenstellingen maken die speciaal afgestemd zijn aan jouw behoeften. Dit geeft een ondersteuning in je proces en is voor iedereen geschikt, zelfs voor kinderen. Deze kan naast alle medicijnen gebruikt worden en bij elk gezondheidsprobleem. 

Ik werk ook graag met mijn handen. Hiervoor gebruik ik diverse technieken afgestemd op mijn intuïtie.

Als grote inspiratoren gebruik ik graag de kennis van:

Openingstijden: donderdag en vrijdag.

Tel:   0512 360883
Mob: 0655011153
Chat: Whatsapp